Grilētu biešu un fetas burgers

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Grilētu biešu un fetas burgers
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Maiziņš rudzu
     4 gabali
  • Feta
     200 g
  • Redīsi
     200 g
  • Rukola
      pēc garšas
  • Tzatziki mērce
      maizīšu apsmērēšanai

Bietes

  • Bietes
     4 gab.
  • Timiāns
      pēc garšas
  • Sāls
     0.25 tējk.
  • Melnie pipari
     0.25 tējk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc visas biešu sastāvdaļas un ļauj pastāvēt vismaz 30 minūtes vai pat 12 stundas.

 

Sakarsē grilu. 

Apgrilē maizītes un bietes, blakus sagatavo dēlīti, uz kura griezīsi bietes. 

Kad bietes sagrilētas, sagriez tās resnās šķēlēs. 

Uz abām maizīšu pusēm liec tzatziki. 

Uz apakšējās šķēles kārto redīsus (plāni sagriezti) un salātus, tad sagrieztās bietes, sieru, salātlapas un otru maizītes pusi.

Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli