Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Grūbu putra ar bekonu
-
Gatavošana 1h 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Sviests60 g
-
Sīpols2 gab.
-
Auksti kūpināta cūkas krūtiņa80 g
-
Grūbas400 g
-
Dārzeņu buljons1 L
-
Sojas mērce2 ēdamk.
-
Sālsšķipsniņa
-
Piparišķipsniņa
Pasniegšanai
-
Lokipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā izkausē sviestu.
Pievieno smalki sakapātus sīpolus, sagrieztu bekonu un cep 10 min.
Pievieno dārzeņu buljonu, grūbas un sojas mērci.
Karsē līdz vārīšanās temperatūrai.
Samazina karstumu, uzliek vāku un sautē aptuveni 1 h, ik pa laikam apmaisot, līdz grūbas iegūst putras konsistenci.
Pievieno sāli un piparus, visu kārtīgi samaisa.
Pasniedz karstu, apber ar lociņiem.