Gruyère siera sendviči

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Gruyère siera sendviči
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Maiga olīveļļa Extra Virgin
     20 ml
  • Šampinjoni
     250 g
  • Rozmarīns
     1 tējk.
  • Paprikas pulveris
     0.25 tējk.
  • Kviešu saldskābmaize
     8 šķēlīte (-s)
  • Sviests (istabas temperatūrā)
     20 g
  • Dabiski skābēti kāposti
     200 g
  • Siers Gruyère
     120 g
  • Vītināta gaļa (ja vēlies)
      8 šķēlītes
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gruyère siera sendviči

Pannā sakarsē eļļu, liec sēnes (šķēlēs), rozmarīnu, sāli un cep uz vidēji lielas liesmas, kamēr sēnes kļūst zeltainas.
Pieber piparus un papriku, samaisi.

Veido sendvičus. Uz apakšējās maizes liec sēnes, tad kāpostus, gaļu, sieru (plānās šķēlēs), uz augšējās maizītes uzsmērē sviestu un liec virsū kā vāciņu.

Tā sagatavo visas maizes un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Karstvīna Margarita

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes