Sastāvdaļas
-
Bagete0.7 gabali
-
Cepamdesas2 gabali
-
Bekons Panchetta Selection by Rimi60 g
-
Siers Mozzarella40 g
-
Tortiljas čipsipēc izvēles
-
Marinētie Halapenjo30 g
-
Tomāts1 gab.
-
Šalotes sīpols1 gabali
-
Citrons1 gab.
-
Mērce Bruschetta Selection by Rimi2 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Cepamdesas ietin bekona Panchetta šķēlītēs un liek uz grila vai cepeškrāsnī (160°C 25 min).
Maizi iegriež gareniski un iekšpusi iesmērē ar mērci. Ieliek rīvētu sieru un uzkarsē, līdz tas izkusis.
Sīpolus, halapenjo, tomātus sakapā salsai līdzīgā masā un piespiež citrona sulu.
Maizē liek desu, pa virsu salsu un sadrupinātus tortiljas čipsus.