Indiešu tandoori vistas marināde

  • Gatavošana 4h
  • Viegli
Indiešu tandoori vistas marināde
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Grieķu jogurts
     180 ml
  • Santa Maria Garam Masala garšvielu maisījums
     1 ēdamk.
  • Ingvers (sarīvēts)
     2 tējk.
  • Ķiploks
     6 daiva (-s)
  • Kurkuma
     0.25 tējk.
  • Koriandrs
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 ēdamk.
  • Eļļa
     3 ēdamk.
  • Pārtikas krāsa Dr.Oetker sarkana
     0.25 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Samaisi kopā visas marinādes sastāvdaļas.
Pievieno vistas gaļu pēc izvēles (vistas fileju, šķiņķīšus vai stilbiņus), samaisi.
Nosedz bļodu. Liec ledusskapī marinēties uz 4–24 stundām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tomāti želejā

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes