Jāņu mērces
-
Gatavošana 5min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Kokteiļmērce
-
Majonēze100 g
-
Kečups50 g
-
Citrona sula1 ēdamk.
-
Vorčesteras mērce1 ēdamk.
-
Tabasko3 pilieni
-
Paprikas pulveris1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Zaļo zirnīšu un piparmētru dip
-
Atsaldēti zirnīši150 g
-
Skābais krējums (25%)180 g
-
Svaigas piparmētras1 bunte (-s)
-
Citrona miziņa1 gab.
-
Citrona sula1 tējk.
-
Olīveļļa Extra Virgin1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Tartara mērce
-
Majonēze150 g
-
Kaperi2 ēdamk.
-
Marinēti gurķi (sakapāti)2 ēdamk.
-
Šalotes sīpols1 gab.
-
Pētersīļi2 ēdamk.
-
Citrona sulapēc garšas
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Jāņu mērces
Kokteiļmērce: kārtīgi sajauc kokteiļmērces sastāvdaļas un pasniedz.