Sastāvdaļas
-
Mednieku desiņas200 g
-
Jāņu ķimeņu siers250 g
-
Sakapāti loki4 ēdamk.
-
Milti200 g
-
Cepamais pulveris vai soda2 ēdamk.
-
Olas2 gab.
-
Kefīrs200 ml
-
Sāls0.5 tējk.
-
Kausēts sviests + sviests pannas ieziešanai50 g
-
Ķimenes30 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kaut īpaša Jāņu rīta vēlām brokastīm, šī recepte ir ideāla jebkurām brokastīm vai brančam visa gada garumā. Var izmantot gan ķimeņu sieru, gan citus sierus.