Jūras veltes tomātu mērcē ar pilno graudu spageti
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Pilngraudu spaghetti Dobele400 g
-
Tīģergarneles (jēlas)200 g
-
Jūras produktu kokteilis300 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Šalotes sīpols1 gabali
-
Olīveļļa Rimi Light30 ml
-
Tomāti gabaliņos ar baziliku400 g
-
Itāļu garšvielas Selection by Rimi20 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sildoša maltīte jūras velšu cienītājiem
Novāri spageti 1 minūti mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.
Atlaidini jūras veltes, attīri garneles. Nosusini uz papīra dvieļiem jūras veltes.
Atsevišķā katliņā pagatavo tomātu mērci. 10 ml olīveļļā apcep smalki sagrieztu sīpolu ar ķiploku.
Pievieno garšvielas un tomātu mērci. Vāri uz minimāla siltuma, lai iztvaiko liekais ūdens.
Uzkarsē pannu un atlikušajā olīveļļā apcep jūras veltes. Cep tikai minūti, tad pielej mērci un pievieno novārītos spageti.
Pavāri vēl minūti un pasniedz siltus.