Jūras veltes tomātu mērcē ar pilno graudu spageti

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Jūras veltes tomātu mērcē ar pilno graudu spageti

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu spaghetti Dobele
     400 g
  • Tīģergarneles (jēlas)
     200 g
  • Jūras produktu kokteilis
     300 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Olīveļļa Rimi Light
     30 ml
  • Tomāti gabaliņos ar baziliku
     400 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     20 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sildoša maltīte jūras velšu cienītājiem

Novāri spageti 1 minūti mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.

Atlaidini jūras veltes, attīri garneles. Nosusini uz papīra dvieļiem jūras veltes.

Atsevišķā katliņā pagatavo tomātu mērci. 10 ml olīveļļā apcep smalki sagrieztu sīpolu ar ķiploku.

Pievieno garšvielas un tomātu mērci. Vāri uz minimāla siltuma, lai iztvaiko liekais ūdens.

Uzkarsē pannu un atlikušajā olīveļļā apcep jūras veltes. Cep tikai minūti, tad pielej mērci un pievieno novārītos spageti. 

Pavāri vēl minūti un pasniedz siltus.

Līdzīgas receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes