Sastāvdaļas
-
Burkāni2 gab.
-
Selerijas kāti2 gabali
-
Vārīta kukurūza1 gabali
-
Njoki250 g
-
Gī sviests1.5 ēdamk.
-
Mīdijas1 kg
-
Kalmārs300 g
-
Sauss baltvīns100 ml
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Šalotes sīpols (smalki sakapāts)1 gab.
-
Buljons1 L
-
Svaigas dilles (sakapātas)1 bunte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Jūras zupa ar njoki
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.