Kabaču banānu kūka

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Kūka

  • Sviests
     110 g
  • Cukurs
     200 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Banāns
     1 gab.
  • Skābais krējums
     60 g
  • Ola
     1 gab.
  • Vaniļas cukurs
     2 tējk.
  • Cukini
     350 g
  • Milti
     240 g
  • Sāls
     1 tējk.
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Muskatrieksts
     0.5 tējk.

Glazūra

  • Sviests
     60 g
  • Sāļā karamele
     60 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Krēmsiers
     100 g
  • Pūdercukurs
     150 g

Dekors

  • Lazdu rieksti
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kabaču banānu kūka

Sviestu sakuļ ar abu veidu cukuriem.
Pievieno saspaidītu banānu, skābo krējumu, olu un vaniļas cukuru un visu samaisi.
Masā iemaisi rīvētu cukini, tad miltus, sāli, cepamo pulveri, kanēli un muskatriekstu.
Visu sajauc līdz viendabīgai masai.
Masu lej apmēram 20x30 cm lielā cepamajā pannā un cep 35 minūtes 180°C līdz kūka ir gatava.
Pilnībā atdzesē.
Glazūrai sakuļ sviestu līdz krēmīgai konsistencei, pievieno sāļo karameli un kanēli un visu saputo.
Pakāpeniski ieputo krēmsieru un pūdercukuru.
Krēmu puto līdz tas ir gaisīgs.
Pārklāj atdzesēto kūku, pārkaisi ar sasmalcinātiem riekstiem, sagriez gabaliņos un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes