Kabaču omlete

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Kabaču omlete

Sastāvdaļas

  • Kabacis
     200 g
  • Vistas ola
     2 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Siers
     30 g
  • Eļļa
      pannas ietaukošanai
  • Sāls, pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kabaču omlete – viegla un garšīga maltīte ar maigu tekstūru un sierīgu piegaršu. Ideāli piemērota brokastīm vai vieglām pusdienām, pasniegta ar zaļumiem.

Olas sakuļ ar pienu un garšvielām.
Kabaci sarīvē uz rupjās rīves un pievieno olu masai.
Cepamtrauku ieziež ar eļļu, tajā pilda omletes masu un pārkaisa ar sieru.
Cep cepeškrāsnī 170 grādu temperatūrā aptuveni 15–20 minūtes (līdz omlete ir pufīga un zeltaini brūna).
Pasniedz ar jogurtu vai krējumu un zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Lavaša sacepums

25min • Viegli

Sparģeļu pīrāgs

50min • Viegli

Klasiskie Fish & Chips

30min • Viegli