Kabaču pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Kabaču pankūkas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kabacis (neliels, līdz 800 g)
     1 gab.
  • Cukini
     1 gabali
  • Sāls
     1 tējk.
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     4 ēdamk.
  • Eļļa cepšanai
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sarīvē kabaci un cukīni un pārkaisi ar sāli.

Sāls palīdzēs atbrīvoties no liekā šķidruma.

Ļauj pastāvēt 3 minūtes, tad kārtīgi ar rokām izspied no rīvētajiem kabačiem sulu.

Sausai nospiesto kabaču masai pievieno olu un miltus. 

Cep uz sakarsētas pannas eļļā kā klasiskās pankūkas. 

Iesaku cept mazākā karstumā, lai tās pārāk nepiedegtu, bet labi izceptos arī centrs.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes