Sastāvdaļas
-
Baltā tostermaize2 šķēlīte (-s)
-
Laša fileja50 g
-
Olīveļļa1 tējk.
-
Šalotes sīpols0.5 gabali
-
Citronu sulapēc garšas
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Paipalu olas4 gab.
-
Marinēts ingvers2 šķēlīte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Garšīgi, smalki un ātri - tas, kas nepieciešams viesībām!
Apgrauzdē maizītes uz pannas vai tosterī un izspied sev vēlamās formiņas.
Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu. Pievieno sīpolus (nomizotus, smalki sagrieztus), sāli, piparus, laima sulu pēc garšas un visu samaisi.
Novāri olas bez čaumalas.
Kārto uz maizītēm laša tartaru, marinētu ingveru un pa virsu paipalu olu. Pasniedz.