Kanēļa pankūkkūka ar biezpiena pildījumu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Kanēļa pankūkkūka ar biezpiena pildījumu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pankūkas

  • Vistu olas
     5 gab.
  • Piens
     650 ml
  • Malts kanēlis
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Milti
     300 g
  • Eļļa
      apcepšanai

Biezpiena pildījums

  • Biezpiens Rimi
     600 g
  • Saldais krējums Rimi
     400 ml
  • Cukurs
     210 g
  • Apelsīns (miza un sula pēc garšas)
     1 gab.

Dekors

  • Ogas (pēc izvēles)
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Trešdaļu piena sajauc ar olām, kanēli, cukuru un sāli.
Pievieno miltus un kārtīgi izmaisi visus kunkuļus.
Lēnām pievieno atlikušo pienu.
Cep kā parastās lielās pankūkas, atdzesē ledusskapī.
100 ml saldā krējuma samal ar biezpienu un cukuru.
Saputo atlikušo saldo krējumu un iecilā tajā jau samalto biezpiena masu.
Pielej sulu, pierīvē apelsīna mizu.
Katras pankūkas vienā pusē liec aptuveni 1.5 ēdamkaroti biezpiena pildījuma un sarullē to.
Visas sarullētās pankūkas tin lielā, apaļā kūkā un sapresē kūkas formā.
Atlikušo biezpiena masu klāj kūkai pa virsu.
Liec ledusskapī uz vismaz 6 stundām nostāvēties.
Dekorē kūku un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Šausmīgi laba kūka

10min • Viegli

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli

Ķirbju vafeles

30min • Viegli