Kanēļa pīne

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kanēļa pīne
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla Mani gardumi vai paša gatavota
     500 g
  • Rimi mandeles šokolādē
     1 paciņa (-s)
  • Krāsainās cukura skaidiņas
     1 sauja (-s)
  • Ola
     1 gab.

Pildījumam

  • Mīksts sviests
     80 g
  • Cukurs
     80 g
  • Malts kanēlis
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maiga un aromātiska kanēļa pīne ar bagātīgu pildījumu – ideāls deserts pie tējas vai kafijas. Izbaudi siltu mājīguma garšu katrā kumosā. ☕🍰

Sajauc cukuru ar kanēli un sviestu.
Izrullē mīklu garā taisnstūrī un sagriez uz pusēm.
Katrā pusē ieliec kanēļa sviestu un aizrullē ciet.
Sapin abas mīklas bizes pīnē un izveido apli.
Atstāj uzraudzēties. Apsmērē ar sakultu olu, apber ar krāsainajām cukura skaidiņām.
Cep 190 grādos 20 minūtes.
Dekorē ar šokolādes olām, kad nedaudz padzisis. Lai okas labāk pieliptu, vari pīni apliet ar glazūru un tad dekorēt.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Limoncello tiramisu

25min • Viegli

Burkānu cepumi

20min • Viegli

Cāļa terīne ar olu

55min • Vidēji grūti