Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Kanēļburkāni
-
Gatavošana 45min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Mīklai
-
Olas2 gabali
-
Cukurs25 g
-
Sāls0.5 tējk.
-
Sviests (mīksts)40 g
-
Piens80 ml
-
Sausais raugs7 g
-
Milti300 g
Krēmam
-
Saldais krējums160 g
-
Krēmsiers300 g
-
Pūdercukurs70 g
-
Citrona sula2 tējk.
-
Citrona miza1 gabali
Glazūrai
-
Olas2 gabali
-
Cukurs70 g
-
Kanēlis2 ēdamk.
-
PiparmētrasDekoram
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mīlīgas un bezgala gardas uzkodas Lieldienu galdam, kas neatstās vienaldzīgus kā bērnus, tā pieaugušos!
Gatavo mīklu
Ieliec sviestu bļodā, pielej siltu pienu, lai sviests izkūst, pievieno cukuru, sāli, raugu, miltus un visu samaisi.
Gatavo glazūru
Saputo olas. Atsevišķā traukā sajauc cukuru ar kanēli.
Gatavo krēmu
Samaisi krēmsieru, saldo krējumu un pūdercukuru, pievieno citrona sulu un sarīvētu miziņu.
Gatavos konusus noņem no folijas, piepildi ar krēmu un dekorē ar piparmētras lapiņām, lai izskatās pēc burkāna.