Kanēļmaizītes ar biezpienu

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Kanēļmaizītes ar biezpienu
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Mīkla

  • Biezpiens
     180 g
  • Mīksts sviests
     180 g
  • Milti
     170 g
  • Cukurs
     50 g

Pildījums

  • Āboli
     2 gab.
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Baltais cukurs
     20 g
  • Svaigais siers
     100 g
  • Kanēlis
     30 g
  • Ola (pārsmērēšanai)
     1 gab.
  • Cukurs
      pārkaisīšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kanēļmaizītes ar biezpienu

Gatavo mīklu: samīci visas sastāvadaļas līdz viendabīgai konsistencei, ietin pārtikas plēvē un novieto uz stundu ledusskapī.
Nomizo ābolus, sagriez smalkos kubiņos, pieber abus cukurus, kanēli un samaisi.
Izrullē mīklu taisnstūra formā, pārsmērē ar svaigo sieru, kārto vienmērīgi sagrieztos ābolus, savel ruleti un griez 1 cm biezās šķēlītēs.
Kārto uz pannas, pārsmērē sakultu olu, pārkaisi ar cukuru un liec cepties iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos uz aptuveni 25 minūtēm.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes