Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Makaroni Canneloni20 gab.
-
Baltās pupiņas I Love Eco230 g
-
Melnās pupiņas I Love Eco230 g
-
Sēnes Šitake200 g
-
Spināti100 g
-
Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem350 g
-
Olīveļļaapcepšanai
-
Rīvēts siers Grana Padano50 g
Baltā mērce
-
Olīveļļa Rimi Light20 ml
-
Kviešu milti1 ēdamk.
-
Itāļu garšvielas1 ēdamk.
-
Piens250 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavo balto mērci: uzsildi olīveļļu ar garšvielām un pievieno miltus, tad karsē tos 1 minūti.
Pielej siltu pienu un savāri mērcē.
Sagriez sēnes un apcep olīveļļā, līdz tās viegli karamelizējušās.
Pievieno spinātus un sautē, līdz tie saplok.
Tad liec klāt nokāstas divu veidu pupiņas un 1/2 burciņu mērces. Pasautē 2-3 min.
Pildi pupiņu un sēņu masu kaneloni caurulītēs.
Cepamtraukā lej atlikušo tomātu mērci un kārto pildītos kaneloni.
Pārlej ar balto mērci, pievieno sieru, apsedz trauku ar foliju vai vāku un cep 180 grādos 30 minūtes.
Pēc tam noņem vāku un cep vēl 10 minūtes.