Kāpostgalvas tītenis

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kāposts
     1 gab.
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Maltā gaļa
     500 g
  • Garšvielu maisījums
     1.5 ēdamk.
  • Skābais krējums
     200 ml
  • Folija
      pēc nepieciešamības
  • Saldais krējums
      pēc garšas
  • Dilles
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kāpostgalvas tītenis

Sajauc pētersīļus, malto gaļu, garšvielas un skābo krējumu.
Izgriez caurumu kāpostā.
Novieto izgriezumus uz cepamā papīra. Uzliec kāpostu uz tā.
Piepildi kāpostu ar gaļas masu.
Pārklāj kāpostu ar foliju.
Cep 40 minūtes 190°C.
Noņem foliju un cep vēl 50 minūtes.
Pasniedz, uzlej saldo krējumu un pievieno dilles.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli