Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Karstie sierīgie sendviči
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Sviests1 ēdamk.
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Milti1 ēdamk.
-
Piens125 ml
-
Krēmsiers30 g
-
Siers Mozzarella (sarīvēts)60 g
-
Parmezāna siers (sarīvēts)60 g
-
Grieķu jogurts140 g
-
Paprikas pulveris0.5 tējk.
-
Pipari1 Tējkarotes
-
Spināti2 šķipsniņa (-s)
-
Vistas fileja (cepta)1 gabali
-
Maize8 šķēlīte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uz pannas uzliek sviestu. Cep ķiploku (smalki sakapātu) pāris minūtes. Tad pievieno miltus un pienu un kārtīgi samaisa. Maisa un karsē 1 minūti, līdz mērce kļūst bieza.
Pievieno krēmsieru, mocarellas un parmezāna sierus, kā arī melnos piparus un papraikas pulveri. Maisa, līdz siers ir izkusis.
Tad uz pannas pievieno grieķu jogurtu un maisa, līdz ir viendabīga masa. Beigās pievieno smalki sakapātus spinātus un nedaudz pakarsē.
Maizes šķēles apsmērē ar pabiezu sviesta kārtu no abām pusēm. Uz maizes liek siera masu, tad vistu un uzliek otru maizes šķēli pa virsu.
Liek uz tīras pannas un cep, līdz maizīte ir zeltaini brūna un siers ir izkusis. Pasniedz karstu, pārgriežot uz pusēm.