Karstmaizes ar šķiņķi

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Karstmaizes ar šķiņķi

Sastāvdaļas

  • Tostermaize
     6 šķēlīte (-s)
  • Rīvēts Krievijas siers
     100 g
  • Majonēze
     1 ēdamk.
  • Ola
     1 gab.
  • Karsti kūpināts šķiņķis (sīki sakapāts)
     50 g
  • Malti melnie pipari
     0.5 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kad pāri paliek doniņas vai apkaltusi tostermaize, galdā liec ātrās brokastu karstmaizes ar sieru un olu darba dienas enerģijas lādiņam.

Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.

Uzkarsē krāsni līdz 200ºC temperatūrai.
Bļodā sajauc sieru, šķiņķi, olu, majonēzi un piparus.
Masu kārto uz maizes šķēlēm.
Karstmaizes cep 7–10 minūtes, līdz tās ir zeltaini brūnas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli