Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rudzu saldskābmaize Ķelmēni
     8 šķēlīte (-s)
  • Pesto I Love Eco
     8 tējk.
  • Siers Mozzarella
     1 gab.
  • Prošuto
     9 šķēlīte (-s)
  • Spināti
     2 šķipsniņa (-s)

Pasniegšana

  • Salāti
      pēc izvēles
  • Tomāti
      pēc izvēles

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz katras maizes šķēles uzsmērē pesto. 

Uz četrām liec sieru (sagrieztu šķēlēs), gaļu, spinātus un, ja sanāk, vēl sieru; virsū – otru maizes šķēli, kas apsmērēta ar pesto.

Liec sendvičus karstā pannā un virsū uzliec kādu smagumu (piemēram, kūkas formas pamatni un piestu). 

Cep uz vidējas (bet ne lielas) liesmas, lai apbrūninās viena puse un lēnām izkūst siers. 

Apgriez otrādi un tāpat apcep no otras puses. Ideāli piemērota ir panīni panna. 

Pasniedz, ar ko vien vēlies, piemēram, ar kāpostu lapām, rukolu, tomātiem vai marinētiem gurķiem. 
 

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Makaroni ar gaļu

25min • Viegli