Sastāvdaļas
-
Kartupeļu klimpas1 paciņa (-s)
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Sarkanais redīss6 gab.
-
Palijas fileja200 g
-
Marinēti kaperu pumpuri50 g
-
Paipalu ola8 gab.
-
Kale kāposta kāts2 gab.
Mērcei
-
Olīveļļa50 ml
-
Pilngraudu sinepes1 ēdamk.
-
Citrona sula1 tējk.
-
Medus0.5 tējk.
-
Pētersīļi1 sauja (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kartupeļu klimpu salāti ar tvaicētu paliju, paipalu olām un kalē kāpostiem ar garšīgu mērci - svaigi un barojoši salāti ar veselīgām sastāvdaļām sabalansētai maltītei. Iemēģini!