Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Kartupeļu rosti
-
Gatavošana 1h 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Kartupeļi800 g
-
Ola1 gab.
-
Milti2 ēdamk.
-
Sāls0.5 tējk.
-
Pipari0.5 tējk.
-
Ķiploku pulveris0.5 tējk.
-
Oregano0.5 tējk.
Pasniegšanai
-
"Vēršacs" ola2 gab.
-
Avokado1 gabali
-
Mazsālīts lasis180 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem
Uz rupjas rīves sarīvē nomizotus kartupeļus
Sarīvētos kartupeļus liek marlē un nospiež lieko ūdeni
Kartupeļiem pievieno miltus, olu un garšvielas, visu kārtīgi samaisa
No masas veido divus apļus, apsmērē ar olīveļļu un liek cepties krāsnī 30-35 minūtes
Pasniedz ar sagrieztu avokado, lasi un “vēršacs” olu