Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Kartupeļu sacepums
-
Gatavošana 1h 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Kartupeļi0.5 kg
-
Krēmsiers110 g
-
Sviests55 g
-
Čedara siers110 g
-
Saldais krējums200 ml
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Sāls1 tējk.
-
Pipari0.5 tējk.
-
Eļļatrauka ietaukošanai
-
Lociņi10 g
-
Cepts bekons3 šķēlīte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kartupeļu sacepums
Kartupeļus nomizo un liec vārīties, kad tie ir gatavi, saspaidi putrā.
Iemaisi pusi no sarīvētā Čedaras siera, ķiploku, sāli un piparus.
Cepamo trauku ieeļļo ar eļļu un liec tajā kartupeļu biezputru.
Cep 180°C 30-35 min.
Pārkaisi ar atlikušo sieru un liec atpakaļ cepeškrāsnī līdz siers ir izkusis.
Kad gatavs to pārkaisi ar svaigiem lociņiem un drupinātiem bekona gabaliņiem.