Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Kartupeļu tako
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
kartupeļi500 g
-
ola1 gabali
-
universālā garšviela
-
milti1 ēdamk.
-
eļļa cepšanai
-
maltā gaļa250 g
-
garšvielaspēc garšas
-
spināti100 g
-
tomātu mērce1 ēdamk.
-
sierspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sarīvētus kartupeļus sajauc ar olu, universālo garšvielu maisījumu, miltiem.
Pannā pagatavo malto gaļu ar spinātiem un eļļu.
Ņem citu pannu un kārto kartupeļus kā pankūku.
Apcep no abām pusēm.
Pa virsu smērē tomātu mērci, pēc tam liec siera kārtu, tad gaļu un pēc tam atkal sieru.
Pārloki uz pusēm un cep vēl desmit minūtes.