Kartupeļu un puravu krēmzupa
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Kartupeļi500 g
-
Puravs450 g
-
Sīpols1 gabali
-
Sviests50 g
-
Eļļa20 g
-
Vistas gaļas buljons1 L
-
Krēmsiers "Baltais"140 g
Pasniegšanai
-
Sviests ar trifeļu garšu1 ēdamk.
-
Jersikas čipsi90 g
-
Citrona miziņa
-
Eļļa ar trifeļu garšu
-
Citrona timiāns
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Visvienkāršākā zupa pasaulē tikai no 4 pamatsastāvdaļām.