Sastāvdaļas
-
Kazas siers "Labrīt" ar ķiplokiem105 g
-
Svaigas avenes200 g
-
Redīsi100 g
-
Avokado1 gabali
-
Aragulas salātu lapas50 g
-
Laims1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Noskalo aragulas lapas un nožāvē, lai uz lapām nepaliek ūdens.
Sagriež avokado un redīsus.
Liek salātu lapas traukos un pa virsu kārto svaigas avenes, redīsu šķēles, avokado šķēles un kazas siera bumbiņas.
Pārlej ar 1-2 ēdamkarotēm eļļas no kazas siera marinādes un apslaka ar svaigi spiestu laima sulu.
Ieteikums!
Pievieno arī citiem vasarīgiem salātiem ogas. Tās dos lielisku garšu buķeti!