Kazas siera uzkoda dzērvenēs un pistācijās

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Kazas siera uzkoda dzērvenēs un pistācijās
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Kazas siers
     100 g
  • Krēmsiers
     60 g
  • Garšvielas pēc izvēles
     
  • Medus
     1 tējk.
  • Kanēlis
     0.25 tējk.
  • Pistācijas
     50 g
  • Žāvētas dzērvenes
     50 g
  • Pekanrieksti
     50 g
  • Sāļie maizes salmiņi
     10 g
  • Lociņi
      dekoram

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc sierus, pievieno medu un garšvielas, samaisi, līdz izveidojas viendabīga masa, un savel bumbiņas.
Apgrauzdē pekanriekstus, atdzesē.
Sasmalcini riekstus, pistācijas un dzērvenes.
Apviļā tajos bumbiņas, iespraud salmiņu kā kociņu un apsien lociņu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Hačapuri

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes