Ķepīgās cūkgaļas ribiņas

  • Gatavošana 1h 30min
  • Viegli
Ķepīgās cūkgaļas ribiņas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas ribiņas Rimi
     1.2 kg
  • Barbekjū mērce
     510 g
  • Marinēti sarkanie sīpoli
     400 g
  • Basmati rīsi Rimi Planet
     375 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ar vāku liec cūkgaļas ribiņas, sadalītas mazākās porcijās.
Pieber garšvielas un pielej ūdeni, tik daudz, lai pārklātu tās.
Augstspiediena katlā ribiņas jāvāra 30 minūtes, parastā vismaz 1 stundu, līdz gaļa no kaula nedaudz atbīdījusies.
Novārītā buljonā uzvāri basmati rīsus, kā norādīts uz iepakojuma.
Pannā karsē barbekjū mērci, pievienojot nedaudz novārītā buljona un pašas ribiņas.
Karsē ļaujot ribiņām iesūkt sevī nedaudz mērces.
Pasniedz buljonā vārītos rīsus ar ribiņām un marinētiem sīpoliem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Makaroni ar gaļu

25min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli