Sastāvdaļas
-
Cepts ķirbis ar mizu600 g
-
Sakapāts rozmarīns1 ēdamk.
-
Lieli sarkanie sīpoli2 gab.
-
Ķiploki1 gabali
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
-
Jūras sālspēc garšas
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
-
Siers ar kaņepju sēklām400 g
-
Grauzdēti lazdu rieksti40 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sīpolus sagriez 4 daļās. Ķiploku sadali daiviņās. Samaisi visas sastāvdaļas, izņemot riekstus un sieru.
Tad pieber sieru (gabalos) un cep, kamēr viss gatavs, sacepies zeltains.
Liec traukā, uzber sakapātus riekstus un pasniedz.