Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

  • Gatavošana 1h 10min
  • Vidēji grūti
Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Biskvītam

  • Vistas ola
     5 gab.
  • Cukurs
     5 ēdamk.
  • Ķirbju biezenis
     3 ēdamk.
  • Kviešu milti Rimi
     3 ēdamk.
  • Malts kanēlis
     1 tējk.

Krēmam

  • Svaigais krēmsiers
     450 g
  • Saldais krējums
     140 ml
  • Mokas liķieris
     15 ml
  • Pūdercukurs
     130 g
  • Malts kanēlis
     0.5 tējk.

Biskvīta mitrināšanai

  • Kafija (espreso bez biezumiem)
     50 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šis gardais ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu ir ideāls rudens un ziemas komforta našķis, kas ar savu garšu kombināciju radīs neaizmirstamas emocijas!

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Izmantojot elektrisko mikseri, saputo olas ar cukuru vismaz 8 minūtes.
Sajauc miltus ar kanēli un iecilā olās, pievieno biezeni un iejauc mīklā. Mīklu lej cepamtraukā vai kūkas formā un cep 40 minūtes vai tik ilgi, līdz biskvīts gatavs.
Pagatavo krēmu. Sajauc pūdercukuru ar kanēli, liec klāt saldo krējumu un krēmsieru. Visu saputo biezā siera krēmā. lecilā krēmā moku un liec krēmu ledusskapī.
Kad biskvīts izcepies, atdzesē to. Atdzisušu biskvītu izmērcē kafijā un klāj pa virsu krēmu.

Līdzīgas receptes

Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju vafeles

30min • Viegli