Ķirbju čatnijs

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ķirbju čatnijs
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ingvera sakne
      5 cm
  • Apelsīna miza un sula
     1 gab.
  • Persiki bez kauliņiem
     2 gab.
  • Brūnais cukurs
     150 g
  • Ābolu etiķis
     80 ml
  • Kanēlis
      1 stienītis
  • Čili pārslas
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liec cukuru un etiķi lielā katliņā un samaisi.
Pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu, ingveru un kanēli un uzvāri.
Tad pievieno kubiņos sagrieztu ķirbi, persikus, apelsīnu sulu un miziņu un vāri, līdz čatnijs sabiezē, persiki ir sadalījušies un ķirbis – mīksts, bet tam joprojām ir forma.
Pievieno čili pārslas un samaisi, atdzesē.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes