Ķirbju karijs

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Pākšu pupiņas
     200 g
  • Puravs
     1 gabali
  • Zaļumi
      pēc garšas
  • Ķirbis
     500 g
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Ūdens
     0.5 glāze (-s)
  • Taizemes karija mērce
      pēc garšas
  • Jasmīna rīsi
     250 g
  • Citrons
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Piemērota recepte aizņemtām darbadienām - ātri pagatavojamas un sātīgas vakariņas, kas aizņems vien 30 minūtes Tava laika. Papildini ar dārzeņiem pēc savas gaumes un baudi!

Pākšu pupiņām nogriez galus.
Sagriez puravu un zaļumus.
Ķirbi nomizo un sagriez gabaliņos.
Sakapā ķiploku.
Olīveļļā apcep puravu.
Pievieno ķiploku, ķirbi un ūdeni.
Pasautē 5-10 minūtes.
Pievieno pupiņas un karija mērci.
Sautē līdz ķirbis kļūst mīksts.
Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem un apslaki ar citronu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes