Ķirbju krēmzupa ar bulguru
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Ķirbis1200 g
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Bulgurs Rimi200 g
-
Saldais krējums Rimi Smart200 ml
-
Buljona kubiņš2 gab.
-
Sāls, pipariPēc garšas
-
EļļaCepšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ķirbja krēmzupa ar bulguru ir sātīga un aromātiska rudens delikatese. Ideāli piemērota ikdienas ēdienreizei vai svētku galdam, šī zupa sniegs siltumu un komfortu katrā karotē.
Smalki sagriez sīpolu un apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs un viegli zeltains. Pievieno smalki sagrieztu ķiploku un vidēja izmēra ķirbja gabaliņus.