Ķirbju latte

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ķirbju latte
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Sastāvdaļas

  • Espreso vai stipra kafija
     30 ml
  • Piens vai tā alternatīva
     250 ml
  • Malts kanēlis
     0.25 tējk.
  • Malts muskatrieksts
     0.25 tējk.
  • Melnie vai Kajēnas pipari
     0.25 tējk.
  • Putukrējums
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo espreso vai stipru kafiju espreso aparātā, mokas kanniņā, vai franču presē – svarīgi, lai dzērienā nav biezumu.
Lej espreso vismaz 300 ml lielā krūzē vai karstumizturīgā glāzē.
Ieber pienā garšvielas, uzsildi un uzputo to.
Lej pienu pie kafijas, pievieno putukrējumu, un, ja vēlies, pārkaisi ar nelielu daudzumu kanēļa vai muskatrieksta.

Līdzīgas receptes

Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Karstvīna Margarita

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti