Sastāvdaļas
-
Ķirbis500 g
-
Bietes2 gabali
-
Marinēti patisoni300 g
-
Siers Gorgonzolapēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ķirbi un bietes nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Uz pannas liek kārtās: ķirbis – biete, ķirbis – biete.
Pārber sagrieztus uz pusēm marinētos patisonus.
Pieber piparus, uzlej olīveļļu, pievieno sagrieztu čili piparu.
Gorgonzolas sieru sagriež šķēlēs un liek visam virsū.
Liek cepeškrāsnī 200 grādos ar cepšanu no apakšas + ventilators uz 20 min.