Ķirbju pīrāgs

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Ķirbis (miltains)
     450 g
  • Iebiezināts piens ar cukuru
     397 g
  • Olas
     2 gab.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Ingvers
     0.5 tējk.
  • Muskatrieksts
     0.5 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Smilšu mīkla
     400 g
  • Putukrējums
      dekorēšanai
  • Kanēlis
      dekorēšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķirbju pīrāgs

Ķirbja gabalus liec uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 180°C 35-40 minūtes, kamēr ķirbis ir mīksts.
Pēc tam sablendē, lai izveidotos ķirbja biezenis un atdzesē.
Mīklu izrullē un izklāj pīrāga cepamajā formā.
Bļodā liec ķirbja biezeni, iebiezināto pienu ar cukuru, olas, kanēli, ingveru, muskatriekstu un sāli.
Visu samaisi.
Masu lej formā ar smilšu mīklu un liec cepties 180°C 35-40 minūtes, līdz vidus ir sabiezējis.
Pasniedz atdzesētu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes