Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Ķirbju sēklu rulete ar ogām
-
Gatavošana 35min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Biskvīts
-
Bezglutēna vai kviešu milti2 ēdamk.
-
Ķirbju sēklu milti2 ēdamk.
-
Olas6 gab.
-
Cukurs6 ēdamk.
Krēms
-
Mascarpone siers500 g
-
Saldais krējums200 g
-
Sīrups100 ml
-
Cukurs50 g
-
Citrona miza1 gab.
-
Ogas500 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170 °C.
Olas sajauc ar cukuru un saputo līdz stingrām putām.
Atsevišķi sajauc abu veidu miltus un citrona miziņu. Pievieno miltus olām un samaisa.
Iegūto biskvīta masu kārto uz cepešpannas. Liek krāsnī un cep 10-13 minūtes.
Biskvītu noņem no pannas un liek atdzesēties. Tikmēr sagatavo krēmu.
Kopā saputo Mascarpone sieru, saldo krējumu, sīrupu, krēmam paredzēto cukuru un citrona miziņu, iegūstot viendabīgu krēmu.
Krēmu klāj uz atdzisušā biskvīta, pa virsu kārtojot ogas.
Biskvītu sarullē, un rulete gatava pasniegšanai.