Ķirbju spageti ar garnelēm
-
Gatavošana 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Sviesta ķirbis0.5 gab.
-
Vīnogu kauliņu eļļa40 ml
-
Garneles16 gab.
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Ingvers2 cm
-
Kokosriekstu krēms200 ml
-
Ponzu mērce30 ml
-
Sojas pupiņas Edamame200 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Izmantojot mandolīnas rīvi vai spirāļu veidotāju, sagriez ķirbi.
Sakapā ķiploku ar ingveru un sajauc to ar svaigām garnelēm.
Apcep garneles eļļā, pievieno ponzu mērci, kokosa krēmu un šķipsniņu sāls.
Mērcē liec svaigi gatavotos ķirbju spageti un pavāri 1 minūti.
Sviesta ķirbja spageti ļoti ātri ir gatavi, tāpēc nav iepriekš jāblanšē.
Pasniedz siltus.