Ķirbju spageti ar garnelēm

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Ķirbju spageti ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • Sviesta ķirbis
     0.5 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Garneles
      16 gab.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Ingvers
      2 cm
  • Kokosriekstu krēms
     200 ml
  • Ponzu mērce
     30 ml
  • Sojas pupiņas Edamame
     200 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izmantojot mandolīnas rīvi vai spirāļu veidotāju, sagriez ķirbi.

Sakapā ķiploku ar ingveru un sajauc to ar svaigām garnelēm.

Apcep garneles eļļā, pievieno ponzu mērci, kokosa krēmu un šķipsniņu sāls.

Mērcē liec svaigi gatavotos ķirbju spageti un pavāri 1 minūti.

Sviesta ķirbja spageti ļoti ātri ir gatavi, tāpēc nav iepriekš jāblanšē.

Pasniedz siltus.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu ramen

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skābētu kāpostu zupa

1h 20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šnicelburgers

35min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes