Ķirbju un rozmarīna pasta
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Ķirbis500 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Čili pulveris1 Tējkarotes
-
Rozmarīns1 Tējkarotes
-
Saldais krējums250 g
-
Siers50 g
-
Makaroni500 g
-
Ūdens600 ml
-
Buljona kubiņš1 gab.
-
Eļļa50 ml
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Šī sātīgā ķirbju un rozmarīna pasta ir ideāls risinājums aukstiem rudens vakariem. Krēmīgā mērce, kas pagatavota no svaiga ķirbja un aromātiskiem garšaugiem, sasildīs Jūsu sirdi un dvēseli!