Sastāvdaļas
Salāti
-
Garneles125 g
-
Paipalu olas6 gab.
-
Avokado3 gabali
Majonēze
-
Vīnogu kauliņu eļļa75 ml
-
Paipalu olas2 gab.
-
Dižonas sinepes0.5 tējk.
-
Dilles1 ēdamk.
-
Maurloki1 tējk.
-
Baziliks1 ēdamk.
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Paprikas pulveris0.2 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā liec vārītas olas, sinepes, ķiplokus, sāli, piparus, papriku un sajauc ar putojamo slotiņu.
Aktīvi putojot bez apstājas, lēnā straumītē lej klāt eļļu, līdz iegūsti nepieciešamo majonēzes konsistenci (masai jābūt biezai).
Iemaisi sakapātus zaļumus.
Samaisi ar olām, avokado un garnelēm.