Sastāvdaļas
Pudiņš
-
Kokosriekstu piens I Love Eco500 ml
-
Mīkstas dateles3-6 gab.
-
Kakao pulveris2 ēdamk.
-
Chia sēklas50 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
Virskārta
-
Zaļie griķi40 g
-
Mandeles20 g
-
Medus20 g
-
Ingvers maltspēc garšas
-
Apelsīna mizapēc garšas
-
Vaniļapēc garšas
-
Kanēlispēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Blenderī liec visas pudiņa sastāvdaļas, bet kokosa pienu – tikai pusi.
Sablendē, lai veidojas vienmērīga masa.
Pielej pārējo kokosa pienu un viegli sablendē vēlreiz.
Lej traukos, kuros pasniegsi, un liec ledusskapī uz 4 stundām.
Tikmēr sagatavo virskārtu. (Ja vēlies, tikpat labi virsū var likt banānu, ogas vai kādu jau gatavu granolu).
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Samaisi griķus, riekstus (smalki sakapātus) un medu.
Izklāj pannu ar cepamo papīru, liec masu un cep, kamēr zeltaina.
Izņem no krāsns un atdzesē.
Kad pasniedz pudiņu, uzsijā kakao un pārkaisi ar griķiem.