Sastāvdaļas
Deserts
-
Auzu krējums200 ml
-
Kokosriekstu piens400 ml
-
Agar-agars1 gab.
-
Cukurs150 g
Mērce
-
Pūdercukurs50 g
-
Avenes200 g
Pasniegšanai
-
Svaigas avenespēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katliņā karsē kokosa pienu ar cukuru.
Pievieno agar-agars un pavāri 2 minūtes.
Masai pielej auzu krējumu, samaisi un lej četros trauciņos sastingt.
Gatavojot ar agar-agars panna cotta nav jāliek ledusskapī, tā sastings arī istabas temperatūrā.
Pagatavo mērci, saspiežot avenes ar pūdercukuru un izkāšo caur smalku sietu.
Desertu pasniedz ar mērci un ogām.