Koši zeltains zivju sautējums
-
Gatavošana 45min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Mencas, saidas vai hoki fileja400 g
-
Laša fileja300 g
-
Puravs0.5 gab.
-
Sīpols1 gab.
-
Sviests1 ēdamk.
-
Ķiploki1 daiva (-s)
-
Sāls1 tējk.
-
Timiāns1 tējk.
-
Baziliks1 tējk.
-
Sauss baltvīns250 ml
-
Zivju buljona kubiņš1 gabali
-
Saldais krējums200 ml
-
Krējums Crème Fraiche100 ml
-
Ūdens200 ml
-
Safrāns0.5 g
-
Garneles ar čaulu300 g
-
Mīdijas150 g
-
Tomātu biezenis2 tējk.
Pasniegšanai
-
Ķiploku maize1 gabali
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzkarsē un pasniedz nekavējoties, vēlams, ar ķiploku majonēzi un siltu maizīti.