Sastāvdaļas
Pildījumam
-
Saldais kartupelis300 g
-
Sīpols1 gabali
-
Olīveļļa
-
Kūpināta paprika
-
Sāls, pipari
Mērcei
-
Indijas riekstu krēms75 g
-
Laims0.5 gabali
-
Ūdens100 g
-
Sīpols0.5 gabali
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Čili mērce1 ēdamk.
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Sāls, pipari
Burito
-
Kviešu tortilja Santa Maria ar bietēm2 gabali
-
Kviešu tortilja Santa Maria ar burkāniem2 gabali
-
Avokado1 gabali
-
Konservētas baltās pupiņas150 g
-
Tomāts1 gabali
-
Šitaki sēnes9 gabali
-
Vegāniskais sviests1 ēdamk.
-
Zaļa paprika0.5 gabali
-
Rukola2 sauja (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gatavo pildījumu: nomizo saldo kartupeli, sagriez mazos kubiņos, liec uz cepešpannas, pievieno sasmalcinātu sīpolu, pārslaki olīveļļu, garšvielas un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos 15 minūtes.
Gatavo mērci: samal blenderī visas sastāvdaļas viendabīgā masā. Ja mērce par biezu, pievieno vairāk ūdens vai eļļas.