Krāsnī cepta karūsa ar krēmīgo polentu
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Karūsa (dorada)1 gab.
-
Sāls1 Ēdamkarote
-
Dilles1 sauja (-s)
-
Olīveļļa Rimi Light1 Ēdamkarote
-
Pipari2 šķipsniņa (-s)
-
Kukurūzas milti60 g
-
Piens Marge (0,5%)250 ml
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Ķiploku pulveris2 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Polentai vari pievienot arī zaļumus vai citas iemīļotas garšvielas.
Sagatavo zivi cepšanai, attīri un ierīvē ar eļļu. Pievieno sāli un piparus. Ieliec vēderā citronu un dilles.
Liec cepties sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.
Pa to laiku sakarsē pienu ar sāli un ķiploku pulveri un lēnām maisot pievieno kukurūzas miltus. Vāri, kā norādīts uz iepakojuma.
Kamēr polenta būs silta, tā būs krēmīga, bet, līdz ko tā atdziest, tā kļūst cieta. Tad to var sagriezt un apcept, kas ir atkal jauns ēdiens.