Sastāvdaļas
-
Āboli4 gab.
-
Kanēļa standziņas4 gab.
-
Sviests4 tējk.
-
Cukurs4 tējk.
-
Kokosriekstu piens (vai 200 ml saldais krējums)400 ml
-
Kļavu sīrups1 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Āboliem izņem serdes.
Ierīvē tos ar sviestu un apber ar cukuru.
Serdes vietā liec kanēļa standziņas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un liec cept ābolus 20-30 minūtes, atkarībā no izvēlēto ābolu šķirnes.
Pasniedz ar saldo krējumu saputotu ar kļavu sīrupu.
Ja vēlies saputot kokosa pienu, ieliec bundžu ledusskapī uz 12 h, tad atverot to, izmanto tikai stingro daļu (cieto krēmu) un puto to. Kokosa sulu vari izmantot smūtijiem.