Krāsnī cepti avokado ar mozarella sieru un svaigo tomātu salsu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Krāsnī cepti avokado ar mozarella sieru un svaigo tomātu salsu
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Avokado Selection by Rimi
     2 gabali
  • Siers Mozzarella
     125 g
  • Tomāti (sarkanie vai dzeltenie)
     2 gab.
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Laims (sula)
     0.5 gab.
  • Pētersīļi
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1.5 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Cukurs
     0.33 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo svaigo tomātu salsu. Noskalo tomātus, nomizo sīpolu un notīri ķiploku. Visas sastāvdaļas smalki sagriez, pievieno pērersīļus (smalki sagrieztus), laima sulu, olīveļļu, sāli un cukuru.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Pārgriez avokado uz pusēm un izņem kaulu.

Avokado iedobē pildi nedaudz tomātu salsas un pa virsu liec sieru. Cep 10-12 minūtes.

Pasniedzot pievieno svaigumam vēl nedaudz svaigo tomātu salsu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Hačapuri

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes