Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Krāsnī cepti virtuļi
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Virtuļi
-
Milti120 g
-
Brūnais cukurs100 g
-
Kakao25 g
-
Cepamais pulveris0.5 tējk.
-
Šokolāde40 g
-
Sālsšķipsniņa
-
Ola1 gab.
-
Skābais krējums90 g
-
Piens60 ml
-
Eļļa60 ml
Šokolādes glazūra
-
Sviests115 g
-
Piens60 ml
-
Vaniļas cukurs2 tējk.
-
Šokolāde115 g
-
Pūdercukurs240 g
Dekors
-
Cukura skaidiņaspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā sajauc miltus, brūno cukuru, kakao, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls.
Pieber sasmalcinātu brūno šokolādi un samaisa.
Atsevišķā bļodā samaisa olas, skābo krējumu un eļļu.
Pievieno sausajām sastāvdaļām.
Tad pievieno pienu un maisa, līdz izveidojas vienmērīga masa, ko pilda konditorejas maisiņā.
Sagatavo mafinu pannu, ieziežot katru formiņu ar sviestu un vidū ieliekot nelielu bumbiņu, ko izveido, saburzot cepamo papīru.
Tad pilda ar virtuļu masu, veidojot riņķi.
Liek cepties 190°C 10 min.
Tikmēr gatavo glazūru.
Katliņā silda sviestu un pienu, līdz sviests ir izkusis.
Samazina karstumu un maisot pievieno šokolādi, līdz tā ir izkususi.
Izslēdz krāsni un pievieno vaniļas cukuru un pūdercukuru, kārtīgi samaisot.
Atdzisušos virtuļus mērcē šokolādes glazūrā no vienas puses un apber ar krāsainām cukura skaidiņām.
Ļauj nostāvēties 30 min.